Om klubben

Om Fredericia Taekwondo Klub - Daehan

I Fredericia Taekwondo Klub finder over 100 børn, unge og lidt ældre sammen hver uge, og dyrker koreansk kampsport på højt niveau.

Daehan er det navn klubben fik af den daværende landstræner Choi Kyoung An i efteråret 1978.

Daehan betyder 'Stort Land For Taekwondo'.

Fredericia Taekwondo Klub Daehan er en af Fredericias største kampsportsklubber med over 100 medlemmer i alle aldersgrupper. Vi holder til på Norgesgade 14B, 7000 Fredericia og er du nysgerrig på os som klub, er du altid velkommen til at besøge os. Du finder al nødvendig information under Bliv Medlem.

Vi er en klub, der lægger vægt på diversitet, og at det skal være trygt og sjovt at dyrke taekwondo. Uanset om du træner for motionens skyld eller har ambitioner om at dyrke taekwondo på eliteniveau, har vi et hold, der passer til dig og du vil helt sikkert få nye bekendtskaber. Vi er nemlig en klub, der vægter sammenhold og det sociale lige så højt som selve træningen. Sporten er ikke kun det, der sker inde på måtten, det er også alt det udenom.

Vi er en aktiv del af taekwondomiljøet i Danmark og deltager i de fleste stævner. Klubben har gennem årene opnået mange flotte resultater og det er i årenes løb blevet til både jyske, danske, åbne danske og nordiske mesterskaber.

Fredericia Taekwondo Klub er medlem af Dansk Taekwondo Forbund (DTaF) og interesseforeningen Sim Uu, som er en kreds af klubber, der samles om en af verdens bedste instruktører Ko Tai-Jeong. Det primære formål med Sim Uu er at samles i venners lag, dyrke taekwondoen og de muligheder, der findes i sporten.

Hvem er vi?

Klubben har en aktiv bestyrelse, der har fingeren på pulsen uanset om det handler om økonomi, stævner, sociale arrangementer eller gradueringer. Du kan læse mere om bestyrelsesmedlemmerne og vores vedtægter her.

Vores trænere er alle dygtige og kompetente udøvere, der har øje for både det sportslige og det sociale. Du kan se alle vores trænere og læse mere på her.

Formand

Bruno Stolborg Formand