Nyheder

Kære medlem i Fredericia Taekwondo Klub – velkommen tilbage til træning

 

Vær særlig opmærksom på håndhygiejne – brug håndsprit, hvis der ikke er mulighed for at vaske hænder med vand og sæbe. Der skal altid være vådservietter eller håndsprit (70-85%) tilgængeligt.

Host eller nys sker i albuen eller i et papirlommetørklæde.

Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som feber, hoste eller muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.

Der er alene åbnet for træninger – ikke for turnerings- eller træningskampe mod andre klubber. Når det sker, sørger vi naturligvis for at holde jer opdateret.

Klubhuset er lukket indtil videre, så al omklædning og bad foregår hjemme hos den enkelte. Der er ikke adgang til toiletter.

I bestyrelsen er det vores håb, at alle ledere, trænere, andre frivillige, udøvere og forældre hjælper hinanden med at falde så godt tilrette som overhovedet muligt i de vilkår, vi det næste stykke kan dyrke vores idræt under.

Vi er glade for, at vi nu er kommet så vidt, at vi kan åbne igen – så finder vi løbende tilbage til en mere normal hverdag i vores taekwondoklub.

Jeg vil gerne opfordre jer til at følge vores side på Facebook – https://www.facebook.com/groups/128859863838984/ – hvor vi løbende opdaterer om ændringer i forhold til træninger mm.

 

Med venlig hilsen

Bruno Stolborg, formand for Fredericia Taekwondo Klub

TRÆNERE
Tumling-familiehold (4 - 7 år): Jacob Dyg
Børnehold (7 - 10 år): Jacob Dyg
Juniorhold (11 – 15 år): Dennis Larsen
Voksenhold: Johnny Morberg Nielsen
Teknikhold: Mogens Bjerre
Kamphold: Bent Gabrielsen
Køb af tøj, bælter mv.:
John Bertelsen
Administrator hjemmeside:
Rene Gandø
Stævnekoordinator:
afventer